Úrkút SK
slide 1 slide 2 slide 3

VezerRichard.jpg OszkoDanielF.jpg

Partnereink

 

Leier


 

Bakony Kerékpár Sport

Méltó emlékhelyet az elnöknek! - Úrkúton a Haladás

A május 16-án rendezendő emléktornával kapcsolatban "Emlékhelyet szeretnének az elhunyt elnök tiszteletére" címmel cikk jelent meg a Naplóban.

Úrkút - Az NB I-es Haladás és a másodosztályú Ajka lesz az úrkúti labdarúgócsapat vendége azon a tornán, amelyet a helyi sportegyesület május 16-án rendez közelmúltban elhunyt elnöke tiszteletére.


2012. május. 04. péntek 
| Szerző: Horváth Gábor

Az Úrkút SK vezetője, Tenk Csaba tavaly novemberben hunyt el, a klub szeretne méltó emlékhelyet állítani az egykori kiváló sportembernek.

- A tragédia személyesen is mélyen érintett mindenkit az egyesületnél, amely egy nagy családként működik. Szeretnénk méltóképpen emlékezni elhunyt tagunkra, sokat gondolkodtunk, ez hogyan lehetséges, végül úgy határoztunk, emlékhelyet alakítunk ki pályánkon - számolt be a tervekről Vágfalvi Norbert elnök, a megyei első osztályú csapat edzője.

Az úrkútiak hamarosan NB I-es csapattal mérik össze tudásukat (Fotó: Penovác Károly)

Az úrkútiak hamarosan NB I-es csapattal mérik össze tudásukat (Fotó: Penovác Károly)

 
- A család is pozitívan állt az ötlethez, hiszen Csabinak mindene volt a sport. Ő már sajnos nem lehet ott a mérkőzéseken, de a szellemiségét mindenképpen szeretnénk megőrizni. Az ajkai vezetőség segítségével május 16-án 17 órai kezdettel hármas tornát rendezünk, amelyen az első osztályú Szombathelyi Haladás, az NB II-es FC Ajka és a mi csapatunk vesz részt. A körmérkőzéses kupa bevételét az emlékhely kialakítására fordítjuk, ezért szeretnénk, ha minél több szurkoló látogatna ki a találkozókra  mondta el Vágfalvi Norbert, aki hozzátette: az emlékhelyet még ebben az idényben szeretnék felavatni.

Az emlékművet a sporttelepen, közvetlenül a játéktér mellett helyeznék el. Az úrkúti együttes magabiztosan vezeti a megye I tabelláját, ha úgy alakul, hogy bajnok lesz a csapat, a bajnokavatással kapcsolnák egybe az eseményt.

Az eredeti cikk itt olvasható 

 

Partnereink

 

Éltető Balaton-Felvidékért


Éltető Védjegy


 

Balaton-Felvidéki Túra


 

Üzletek


 

Termékkatalógus


 

Turisztikai ajánló

 
Copyright © 2011 - Minden jog fenntartva - Úrkút SK