Úrkút SK
slide 1 slide 2 slide 3

ZalavariAdam.jpg MaricsGabor.jpg

Partnereink

 

Leier


 

Bakony Kerékpár Sport

A bajorországi Ingenried település sportolóit látta vendégül egyesületünk

Folytatva a hagyományt két év elteltével ismét nálunk jártak  német vendégeink. 

 Jó volt újra  látni a régi arcokat és megbeszélni az elmúlt két év eseményeit. Az egyesület a hagyományos falunapi rendezvényre hívta meg a testvérfalu labdarúgó csapatát, akik az idén nem tudtak teljes létszámban eljönni, így csak 14 vendéget fogadtattunk. 

A péntek kora délutáni érkezés után elfoglalták a szállásukat, majd este a Dófa Vendéglőbe (Panzióba????) egy közös vacsora következett, ahol köszöntőt mondott Fülöp Zoltánné a község polgármestere. A vacsora után kötetlen beszélgetés kövezkezett késő éjszakáig. 

Másnap reggel a hagyományos falunapi focitorna és főzőverseny volt a porondon, ahol minden játékoson látszottak az előző éjszaka " nyomai", ennek ellenére becsülettel küzdöttek a csapatok és 

kemény küzdelem folyt a pályán a büfében pedig a hideg sör! 

A bográcsokban pedig a finobabnál finomabb falatok készültek mire vége tért a focitorna az ebéd is lassan elkészült köszönhetően az Úrkút sk szurkolói csapatának és (Czaha László és Pávlicz László) 

akik ismét kitettek magukért!! Nem is beszélve a fővadászról aki az alapanyagot szolgáltatta az ebédhez!! 

A délutáni eredményhirdetés után elkezdődtek a kultuális programok és vele együtt egy fergeteges buli, ami valamikor hajnalba ért véget a Diófa presszóban, ami ezen az éjszakán panzióként is funkcionált!   

A Vasárnap reggel a pihenésről szólt, majd délután kövezkezett a pálinkafőző megtekintése, ami természetesen meghozta vendégeink kedvét, tehát következett a harmadik nap és a harmadik buli, a helyszín ismét a Diófa volt ahol vacsorára megkostolhatták a vendégek Wolf Peti egyik specialitását a tárcsán sütött rántottát mondanom sem kell osztatlan sikert aratott!! 

Ezuán éjszakába nyúló bucsubuli következett !! 

Eljött  a hétfői hazaindulás reméljük életre szóló élményekkel nekünk minden esetre az volt ! 

Szerintrem nekik is mivel azt mondták nem hitték hogy a  2008- as itlétüket überelni tudják jelentem ugy néz ki sikerült!! 

Végül szeretném megköszönni azoknak akik segitettek a vendégeink ittartozkodása alatt hogy semmiben ne szenvedjenek hiányt és jól érezzék nálunk magukat!! 

 

Köszönet :

Csíkné Anginak 

Diófa presszónak 

Úrkút Község önkormányzatának 

Pávlicz Lászlónak 

Czaha Lászlónak 

Kulics Imrének 

Rieger Tibornak 

Rieger Balázsnak 

Tróbert Emilnek 

Úrkút SK vezetőségének 

 

Találkozunk 2014 ben Ingenriedben!!!!!! 

 

Vágfalvi Norbert 

 

Partnereink

 

Éltető Balaton-Felvidékért


Éltető Védjegy


 

Balaton-Felvidéki Túra


 

Üzletek


 

Termékkatalógus


 

Turisztikai ajánló

 
Copyright © 2011 - Minden jog fenntartva - Úrkút SK