Úrkút SK
slide 1 slide 2 slide 3

ZsigmondGyula.jpg KrapfelZsolt.jpg

Partnereink

 

Leier


 

Bakony Kerékpár Sport

Idei első edzőmeccs

Lejátszotta első edzőmérkőzését az Úrkút SK feelnőtt labdarúgó csapata. A mérkőzés helyszíne a pápai műfüves pálya volt, ahol ideális körülmények fogadták a csapatokat. 

 

Az Úrkút a következő összeállításban lépett pályára: Marics G. - Szalai (Varga)- Márton- Pernesz(Zsidó)- Bujtor-Pfaff(Pávlicz)-Balla(MaricsM)- Oszkó(Király)- Falusi(Freili)-Csörnyei(Takács)-Korpos(Reichardt)   

A szikrázó napsütésben és +6 fokban lejátszott mérkőzés tapogatózó játékkal indult, meglátszott az úrkúti csapaton a pénteki kemény edzés és hogy az idén ez volt az első szabadtéri esemény. 

Rengeteg pontatlanság jellemezte a mérkőzés ezen szakaszát. Az úrkúti csapat nagy mezőnyfölényben futballozott, a sümegiek inkább kontrákkal opráltak. Mindkét csapat fásultnak látszott egy-egy lehetőséget tudtunk feljegyezni az első 25 percben. A félidő derekán aztán Bujtor mesterien csavart egy szabadrúgást a tizenhatos sarkáról a rövid sarokba 1:0. A kapus csak beleütni tudott a labdába. Ezután a másik oldalon hasonló szituációból a sümegiek eltalálták a kapufát, de a kipattanót sikerült eltakarítani az úrkúti bekkeknek. A félidő végén még Korpos hagyott ki egy óóórdító helyzetet, amikor 12 méteről a hosszú sarok mellé durrantott. Így maradt az egygólos hazai előny. A félidőben az Úrkút majdnem komplett sort cserélt, így minden játékos 45 perc játéklehetőséghez jutott. A második félidő sümegi fölénnyel kezdődőtt. Kellett egy kis idő, mire a félidőben beállt játékosok felvették a játék ritmusát. Tizenöt perc elteltével aztán egyre nagyobb fölénybe került csapatunk és egy formás támadás végén Takács szenzációs pörgetése után Rechardt hidegvérrel értékesítette a ziccert 2:0. Tovább támadott a Úrkút SK. Ezekbe a percekben a sümegiek minden erejét felemészette a védekezés. Meg is lett a fölény eredménye: Marics vezette fel a labdát a középpályán és nagyszerűen indította Pávliczot a jobbösszekötő helyén, aki 13 méterről a kapu közepébe vágta a labdát 3:0. 

A félidő közepére aztán kiszbadult a sümegi csapat és kialakitott egy-két lehetőséget, amiből egyet gólra is váltott 3:1. A mérkőzés hajrájában mindkét csapat előtt adódótt helyzet, de két kapufánál tovább már nem jutottak a csapatok. 

Így maradt a 3:1 végeredmény, ami hűen tükrözi a két csapat közötti tudáskülönbséget. Az úrkúti csapat fásultnak tűnt, de ezen nincs mit csodálkozni, hiszen pénteken este egy kemény fizikai edzésen vettek részt. A mérkőzés amúgy kitünően szolgálta a felkészülést a tavaszi bajnoki rajtra!

 

Vágfalvi Norbert

Partnereink

 

Éltető Balaton-Felvidékért


Éltető Védjegy


 

Balaton-Felvidéki Túra


 

Üzletek


 

Termékkatalógus


 

Turisztikai ajánló

 
Copyright © 2011 - Minden jog fenntartva - Úrkút SK