Úrkút SK
slide 1 slide 2 slide 3

PfaffZsolt.jpg ObermayerGabor.jpg

Partnereink

 

Leier


 

Bakony Kerékpár Sport

Második edzőmeccs

Lejátszotta második előkészületi mérkőzését az Úrkút SK felnőtt labdarúgó csapata. A helyszín ismét a pápai műfüves pálya volt.

 

Ugod SE- Úrkút SK 3:4 (1:2) 

Úrkút : Zsigmond - Szalai - Márton (Zsidó 46") - Pernesz - Bujtor - Pfaff(Oszkó 46") - Balla - Király (Marics M 46") - Falusi (Freili 46")- Korpos - Csörnyei

A mérkőzés este 18:30-kor kezdődött villanyfény mellett. Tapogatózó játékkal indult a találkozó. Már az első percekben látszott, hogy az ugodi csapat visszahúzódik a saját térfelére és innen próbál gyors támadásokat vezetni. Az első helyzet is a hazaiak előtt adódott, de Zsigmond nagyszerűen védte a ziccert. Szembetűnő volt hogy az ugodiak balszélső játékosa milyen gyors. Nem is nagyon tudta tartani vele a lépést az úrkútiak jobb-bekkje, Szalai. Rendre a védelem mögé kerültek ezen az oldalon és számos lehetőséget dolgoztak ki. Az első negyedóra végén szabadrúgáshoz jutott a hazai csapat. A tizenhatos sarkáról a beívelt labdát Csombó az ötösön háttal álva átvette, majd Perneszről leforduva 5 méterről a hosszú sarokba lőtt. Zsigmond tehetetlen volt. 1:0 A félidő közepén egyre több támadást vezettett az Úrkút és nagy mezőnyfölénybe került, de sok volt a pontatlanság a játékban. A 28 percben aztán Csörnyei nagyszerű ütemben ugratta ki a leshatáron Korpost, aki a kapust is kicselezve a hálóba passzolt  1:1. Pár percel később jött az úrkúti vezető gól és nem is akármilyen körülmények között. Történt, hogy Korpos tette ki a labdát a bal szélen helyezkedő Falusinak, aki az ötésfeles sarkáig vezette, majd közére guritott és a visszafútó hazai védő Szőke 2 méterről védhetetlenül vágta a saját hálójába a gömböt 1:2. Rögtön a gól után volt egy kis kakaskodás. Csörnyeit vágta tarkón a "Gólszerző" Szőke,  mivel az úrkúti játékos "Gratulált a nagyszerű találathoz!!!" Hamar lecsillapodtak a kedélyek és folytatódott a mérkőzés, de a félidőig már nem változott az eredmény. A második félidőben négyet cserélt az Úrkút SK. Az ugodiak mindent megtettek az eredmény kozmetikázásáért és hamarosan sikerrel is jártak - a vendég védők hathatós segítségével előbb Szalai adott gólpaszt a saját tizenhatosán Csombónak 2:2, majd egy röviden hazagurított labdát Zsigmond kézzel ütött el a tizenhatoson kívül. A szabadrúgás után a leblokkolt védők közül kilépő Csombó már a harmadik gólját szerzte 3:2. Két órási védelmi hiba okozta a hazai csapat forditását. Az első negyedóra végén éledezni kezdett az Úrkút SK. Áttevődőtt a játék a hazai térfélre. A 65. percben Korpost rúgták fel a tizenhatos sarkánál. A szabadrúgáshoz a sértett tette le a labdát és míg a hazai kapus a sorfalat igazgatta, szép mozdulattal emelt a hosszú sarokba. Okos és szemfüles gól volt! 3:3  Tovább támadott az Úrkút, látszott, hogy a hazaiak elkészültek az erejükkel. Előbb Bujtor szabadrugását tornászta ki Porcelán a bal felsőből, majd Csörnyei passza után Korpos szórakozott el egy ziccert.  A 80. perben aztán Oszkó - Csörnyei volt a labda útja. Utóbbi Bujtor elé tálalt, aki 24 méterről lőtt. A labdát a kapus csak kiütni tudta, ott termett Korpos, aki 5 méterről a kapu közepébe lőtt 3:4.

 

Összeségében egy jó iramú mérkőzésen megérdemelten nyert a vendégcsapat a jól közdő harcias Ugod ellen!

 

Vágfalvi Norbert

Partnereink

 

Éltető Balaton-Felvidékért


Éltető Védjegy


 

Balaton-Felvidéki Túra


 

Üzletek


 

Termékkatalógus


 

Turisztikai ajánló

 
Copyright © 2011 - Minden jog fenntartva - Úrkút SK