Úrkút SK
slide 1 slide 2 slide 3

KeriSzilvia.jpg JozsaBalazs.jpg

Partnereink

 

Leier


 

Bakony Kerékpár Sport

Döntőben a lányok!!!

Az Úrkút SK női kézilabdacsapata bejutott a megyei döntőbe, miután a hazai döntetlen után idegenben 22:18-ra legyőzte a nagy rivális KK Ajka csapatát.

Kevesen gondolták, de a lányok megcsinálták: a hazai iksz után Ajkán biztosították be a döntőbe jutást egy végig kiélezett, izgalmas és feszült mérkőzésen, okosan és taktikusan kézilabdázva véget vetettek az ajkai "átoknak" és bajnoki mérkőzésen Ajkán először(a legjobbkor) legyőztük a mumust! Ismételten "IGAZI CSAPATKÉNT" egymásért küzdve bizonyította be ez a kis település csapata - ahol csak úrkúti lányok játszanak - hogy kivételesen tehetségesek és oda kerülhetnek, ahol a helyük van!
Öt éve, amikor Wolf Petivel megalakítottuk ezt a csapatot, magam sem gondoltam, hogy idáig juthatunk, de a céltudatos munka, a sok szervezés, a megfelelő szakmai háttér meghozta a gyümölcsét. Most hihetetlenül büszke vagyok a lányokra és köszönöm nekik ezt az élményt. Hatalmas dolognak tartom, hogy 16 "ÚRKÚTI" lány legyőzi egy város csapatát, ahol sokkal nagyobb merítési lehetőség van, ez egy igazi bravúr!!!
Köszönöm a szurkolóknak a bíztatást, ismét otthon voltunk idegenben is!

Következik az Alsóörs elleni döntő, ahol nem mi vagyunk az esélyesek, de ..... tudjátok "Bármi megtörténhet"


Vágfalvi Norbert

Úrkút SK elnöke

 

Képek a galériában

Partnereink

 

Éltető Balaton-Felvidékért


Éltető Védjegy


 

Balaton-Felvidéki Túra


 

Üzletek


 

Termékkatalógus


 

Turisztikai ajánló

 
Copyright © 2011 - Minden jog fenntartva - Úrkút SK